Nordhemsgatan 30, 413 06 Göteborg

Om oss

Med lång erfarenhet och ett stort intresse för moderna elektriska system och lösningar så servar vi Göteborg med elinstallationer som det går att lita på. För oss står säkerhet och hållbarhet alltid i centrum. Vi är stolta över att erbjuda eltjänster i Göteborg med omtanke. Omtanke om dig och andra som vistas i fastigheten såväl som omtanke om miljö.

Genom att noggrant hantera och underhålla elektriska system för att förlänga deras livscykel bidrar vi till en mer hållbar och ansvarsfull användning av resurser. Kontakta oss om det är viktigt för dig med en noggrann tjänst och felsökning som går till botten med det som inte fungerar så att elsystemen du omger dig med förblir säkra, energisnåla och effektiva.

Elektrikertjänster i Göteborg för din komfort

Det ska inte vara svårt eller besvärligt att få hjälp med installationer och elektriska reparationer i Göteborg. Vi finns här för att se till att du får el som är laglig och säker. Du kan kontakta oss för professionell elservice i göteborgsregionen. Vi kan ta hand om allt från planering till installation och jobbar alltid på ett effektivt och tryggt sätt.

Vi erbjuder:

  • Kvalitetsgaranti på allt arbete
  • Snabb och pålitlig service
  • Tillgång till ett brett utbud av elektriska komponenter och material

Erfarenhet och kompetens - Säker el i Göteborg

Vi har lång erfarenhet av elinstallationer i göteborgsregionen och erbjuder dig ett team med Göteborgs främsta elektriker och elinstallatörer. Vi brinner för att skapa hållbara lösningar som ger dig bättre livskvalitet och gärna sänkt elräkning.

Laddbox i Göteborg

Se till att din elbil laddas på ett säkert sätt med korrekt laddboxinstallation i Göteborg. Vi kan installera laddbox och givetvis också hjälpa dig med val av rätt utrustning om du är osäker på vad som kommer att fungera bäst.

Belysning i Göteborg

Med lång erfarenhet av att installera lampor, inomhus och utomhus, såväl som spotlights så vågar vi påstå att vi är specialister på installation av belysning i Göteborg. Peka var lamporna och vad som ska belysas ska sitta så installerar vi!

Strömuttag i Göteborg

Vi kan också hjälpa dig med byten, service såväl som installation av nya vägguttag och strömbrytare. Kontakta oss för enklare installationer såväl som för smarta hem med inbyggda effekter, inomhus och utomhus.

Har du frågor om elinstallationer i Göteborg?

Elektriska installationer i Göteborg är vår specialitet och passion. Kontakta oss för ett samtal om hur vi kan hjälpa dig med dina specifika elbehov. Vi finns här för att ge dig råd, lösningar och professionell service för el som du kan lita på!

Elektriska installationer i Göteborg är vår specialitet och passion. Kontakta oss för ett samtal om hur vi kan hjälpa dig med dina specifika elbehov. Vi finns här för att ge dig råd, lösningar och professionell service för el som du kan lita på!